Monday, May 23, 2011

haha itu semalam

oke semalam aku ada lah mcm menyesal remove ***** and like say some thing to her in a good way i guess

oke i'am not a perfect friend to you and you are to .. ~_~

i miss my old friend sumpah aku madah walau pun daknya sik pernah perdulikan aku mcm kau tapi dak nya perfect  4 me

say hello to  'Kimmy Imran http://www.facebook.com/kimmyimran

maybe i can alway's see them but i know my friendship with him is the most perfect thing i ever had in my life !!
see 29.5.2011 i'am going to KL bukan mok madah hye i'am going to KL unlike you guy's .. NO !!

if not because off that friend kimmy don't even wish i wanna go there ..

u are maybe 100% better then kimmy imran , but 4 me the 100% less is the best 4 me .. ~_~ ohh u guy's don't even know how the hell happy i'am

so that's all bye-bye <3

get the fuck out of my way ~_~

out is out .. shut up what ? read your blog omg fuck off back off and the other off word's ...
sorry but i don't wanna do any thing  any more .. sorry to say remove is remove

say hai to a fat idiot boy so don't try to give me any thing , idiot's can't read dumb ?!

so back off  pleas .. back off  i'am   appeal to you pleas back off .. 


baby it's over <3 

Sunday, May 22, 2011

say hello to a fool it's me :(

sorry 'cause i act like a fool !!

aku fikir aku boleh luppakan kau tapi the more i try the more i miss and remember you !!
aku sik patut polah nya camya , it's her boyfriend not her ,
i wish i have a second chance , it's a wish .. :(
u are the best of my life !!

i other words i love you as a friend .. more than my other friend
but i lose you because of my foolishness 


sorry :( 

Saturday, May 21, 2011

!@#$%

cody all day :You're like my favourite song
On the radio, radio, radio, radio
I could listen to you all day
You're like a music video, video vi-vi-video
I could look at you all day
You make do my two-step all day
You keep me lookin' proud for you all day
So you should be my girlfriend all day
Well, like a hit on my radio, radio 



hahaha hye tak tahu lah kenape saya selalu saja buat ini and itu and saya rasa macam ini salah itu salah 


but i wanna say sorry to *a**a sorry 


u have him better than me  and nya kan grk kau so tak perlu lah aku nak sebok kacau kan :) 


i remove you and your " boy friend " not because i don't wan him to see my post but i'am done saying this and that .. 


nanti terasa sikit .. bitch bulshit and other words i use is memang i dah guna as biasa saja .... 


that's all 



Friday, April 29, 2011

choral speaking >.^

first a very much TQ  to teacher MARIA  !!!
 teacher kalau baca blog ini saya nak cakp terima kasih benyak2 sebab bawa kami .... hope next year kami menang ... ! :P

memang hebat2 semu seklah !! kecuali wakil bintulu smk kidurong !!! :)

oke itu saja mls lah nak taip banyak2




bye boleh bah kalau kau !!

Monday, April 25, 2011

SAYA AND FORM-FORM KAT SMK KEMENA :) :P :D :3 < 3

yg form 1 , aku anggap macam adik ,


 yg form 2 mcm kakak @ abg ,


yg form 3 mcm mak @ bapak @ makcik @ pakcik ,


 yg form 4 mcm nenek @ datuk ...


 hahahaha smk kemena TOWARDS EXCELLENCE !! :p


SEMANGAT BERSEKOLAH HAHAHHA ... 



NAK TAHU X .... PASUKAN DRAMA SEKOLAH KAMI 
ISH3 BANYAK SANGAT LOVE STORY <3 

PEOPLE
IN
DRAMA 
<3
LOVE
PEOPLE 
IN
DRAMA

ADA YANG SUKA SAMA SUKA ,

ADA YANG SUKA SENYAP2

ADA JUGA YANG SUKA PAS TU  CAKAP ORG LAIN PLK SUKA 

HAHAHAHAHA PLK LAH MEREKA INI 

...................................................................................

OKE ALL 4 TODAY BYE "BOLEH BAH KALAU KAU" <3 

Friday, April 22, 2011

PZAH's Property: Sayings Of The Day

PZAH's Property: Sayings Of The Day: "You only live once, but if you work it right, once is enough. Life isn’t worth living unless you’re willing to take some big chances and go..."
There was an error in this gadget